T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KIRKLARELİ / BABAESKİ - Babaeski Halk Eğitimi Merkezi

Sezer ARSLAN - Kurum Müdürü

1970 Yılında Babaeski’de doğdum. İlk,  Orta ve Lise eğitimimi Babaeski’de tamamladım. Trakya Üniversitesi Fen –Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümünü derece ile bitirdim. Öğretmenlik görevime İstanbul Küçükçekmece’de başladım. Sekiz yıl İstanbul’da görev yaptıktan sonra Kırklareli Ticaret Lisesi’ne Tarih Öğretmeni olarak atandım. 2004 Eylül ayından itibaren Babaeski İMKB ÇPL ve Babaeski Atatürk Anadolu Lisesi’nde görev yaptım.

 Trakya Üniversite’si Babaeski Meslek Yüksek Okulunda beş yıl dışarıdan görevlendirme okutman olarak derslere girdim. 2005-2008 Yılları arasında Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde  “Balkan Savaşları Sonrası Rumeli’den Türk Göçleri ve Osmanlı Devleti’nde İskanları” konulu tez çalışmam  ile  Yüksek Lisans öğrenimimi tamamladım.

 Son dört yıldır Babaeski Atatürk Anadolu Lisesi’nde Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktaydım. Milli Eğitim Bakanlığının açmış olduğu Eğitim Yöneticiliği (Müdürlük) sınavını kazanarak  30/09/2013 Tarihinde Babaeski Şehit Ersan Yenici Anadolu Lisesi Müdürlüğüne atandım. Haziran 2022 ye kadar burada görevimi sürdürdüm.

01/07/2022 tarihi itibari ile Babaeski Halk Eğitimi Merkezi müdürlüğüne atandım.

Evliyim ve bir çocuğum var.